Jump to content

Old git can't get it to work - Operator Error?


zizicoco
 Share

Recommended Posts

Hello 

 

I am not a guitarist and I am rapidly approaching retirement. However I decided to buy an Anplifi 75 because it looked really good. So I did and received great service from Merchant Music in Glasgow by the way.

 

I immediately got my i-Phone 5 to play music through it - this is looking great I thought, better download the app to be able to play all those funky sounds through my (1996) Stratorcaster.

 

Hmm, dream on. Initially I had what looked like a library of effects on the app but these appear to have been lost or deleled. Moving the sliders has no effect whatsoever. Irritatingly the 'CONNECTED' word appears over the tabs at the bottom, obscuring what looks like, in a glimpse before it disappears, a volume knob.

 

I am 100% sure this is operator error but please do help. I have removed the app and reinstalled, made no difference, clearly I have something not turned on - but what?

 

Thanks in advance!

 

Rob

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hello All

 

It was Operator Error - the update did the trick.

 

What an absolutely brilliant bit of kit! Can't believe I can play Pink Floyd and not be David Gilmour through the same speakers - fantstic!!

 

Thanks for everybody's help.

 

Rob

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...