Jump to content
ggk420

Pod Studio Gx No Input Signal

Recommended Posts

My pod studio gx seems to have no input signal. It won't trip the signal meters in pod farm. I have tested everything up to the gx and run all updates through Monkey. This is the second GX I have had do this to me. Is it me or the product?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a similar problem. I have POD Farm installed on two computers and a last month my GX stopped working on both - there was no input signal registering at all. Somehow, one of the computers now picks up the signal and I have been able to record using the GX but it still won't work on the other computer. I tried installing Farm 2 and it didn't work. I uninstalled everything and re-installed POD Farm 2 and still nothing. My drivers have been updated but I cannot pick up any sound. The LED on the interface is Green so the unit is working so I'm thoroughly confused. Any help would be appreciated.

 

Both computers are running Windows 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...