Jump to content
jackson424

Line 6 Spider Valve 112 MKII 40W 1x12 Guitar Combo Amp need help!!!!!!!!!

Recommended Posts

I've had this amp for years now and have finally had enough. It was struck by lighting I believe a few years back and since then when I turn it on the master is at full volume at all times. Every time a channel is changed it resets to full. I have to fill the stand by switch turn the channel volume down and then turn standby off. But once you change the channel it has to be repeated. It's something in the board that is the problem. But I don't have any idea how to fix it or if it's even able to be fixed. Help is greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sent it off a few years back and it came back and worked for about 2 weeks and now I'm back to square one. I just want to sell it so I'm trying to fix it without sending it off for months on end and without spending a fortune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Register your gear and log a ticket, we can narrow it down better.

An authorized service center or Line 6 is the best bet for getting it

up and running. We aim for a 14 day turn time, once it lands here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...