Jump to content
medievil1

UX2 and windows 10 creators update

Recommended Posts

anyone else having issues?? my audio is now a slowed down garbled mess, have uninstalled and reinstalled a million times.. I also changed MB and CPU recently so that could also be the issue but everything else seems to run just fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

resolved, kinda anyway, apparently the new update doesn't like my USB hub...hooking straight in the UX2 is working fine

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have as well and a ux2 actually died on me. so i bought a replacement thinking it was just a bad device and it still could have been. however, my 2 day old ux2 has the same issue you had and i just realized that this issue didn't really start for me till the creators update. how did you fix this? i called line 6 support and they made me wipe all my audio drivers and fresh install the podfarm/ux2 drivers and that only worked for like an hour.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got an update about a week ago for my PC, and my UX2 has constantly been playing up since.

Keep getting the blank VU meters with the red clip dots alternating when it's plugged in. I reinstall the drivers and it'll work fine for a couple days maybe but then it just stops working for no apparent reason again. I don't get how it is being so unstable?

Share this post


Link to post
Share on other sites

UX2 was working fine until the creators update. now i dont hear anything except random popping sounds. uninstalled and reinstalled drivers to no avail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×