Jump to content
pcsmall86

FBV Express MKII + POD HD Pro X problem

Recommended Posts

Hi all,

 

I just got a refurb FBV Express MKII controller to use with my POD HD Pro X. I plugged it into the POD, the tuner lights blink showing that it's receiving power, but after that none of the lights on the pedal turn on, patches won't change, expression pedal or tuner functions do nothing. I then went through the calibration procedure (with no issues) and after pressing the D pedal the final time to exit, still nothing. When I connected to my computer, the pedal is responsive as it should be. It's just not doing anything with the POD. I've tries turning the POD off and back on after calibration, disconnected and reconnected the pedal, etc...basically anything I could think of.

 

I've read through the manual for the FBV Express MKII and the controller section of the HD Pro X manual and can't find anything to help me figure out how to address this. Am I missing something? I scrolled through the board and none of the FBV/POD HD Pro threads I've looked at seem to address this particular issue.

 

Thanks

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same exact problem, FBV MKII was working, now all of a sudden it dont..I have a rack mount POD HD Pro, when I power on the lights flash then nothing, will not change programs nothing at all, Line 6 Monkey sees it fine, I was able to calibrate it fine...changed the CAT5 cable twice...just cant get my POD Pro to see it anymore ?..and suggestions please !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×