Jump to content
Sign in to follow this  
timthompson

POD HD Edit

Recommended Posts

I have installed Line6 monkey, and updates were successful. and installed pod hd edit, and when I pull up hd edit , it gives me this message:

Could not detect a POD HD connected to your computer.
 
POD HD Edit will run in offline mode.
 
could anyone tell me what I need to do. TX Tim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have the HD Edit for your version of HD too. I only say this as recently a user was trying to use HD Edit instead of the HD500 Edit (for a HD 500).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have the HD Edit for your version of HD too. I only say this as recently a user was trying to use HD Edit instead of the HD500 Edit (for a HD 500).

Yep.   Some real dumbsh&t was trying to do that.

 

Tim.  Make sure you're using the correct version on HD Edit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep.   Some real dumbsh&t was trying to do that.

 

Tim.  Make sure you're using the correct version on HD Edit.

 

It happens my man. Like the time I couldn't figure out why I had no sound and the amp was still on standby. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys; I will try your suggestions. I'll let you know if it works. And yes I tried different USB ports.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...