Jump to content
Sign in to follow this  
autodefensa

Flextone II HD head is not recognized by Edit software

Recommended Posts

Hi mates:

 

anyone can help me with this issue, pls?

 

I got mu FT II HD connected to my computer via MIDI (in & out) to a USB port. I run the Edit software but this does not recognize my amp. I select my amp manually but it seems that it is not fully recognized, and I do doubt that I could load or edit any effect or edit any bank.

 

I would like if any one can explain me if I do something wrong. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The usual problem is the midi/usb adapter. If you are trying to use an ebay $2 special then that is probably the issue. I've used an M-Audio Uno many times with the Flexy so try one of those. The cheap ones IIRC cannot send a large enough chunk of data. Sometimes reversing the In/Out works if you already have an Uno - why who knows but its how mine has worked with numerous L6 devices (flex, duoverb, pods).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...