Jump to content
Sign in to follow this  
antoniocurzio

Spider V 30 freezed on line6 boot

Recommended Posts

Good morning,
Last night, while I was using the V 30 spider with the FBV express markII footswitch, it stopped running, I tried turning it off and back on it, but it was fixed on the "line6" boot screen.
I obviously tried to disconnect it from the footswitch and terminal I use to modify presets via the special "spider remote" android app and reinstall the firmware with the "Line6 updater" program, but none of these procedures restarted the device.
Precisely by connecting a device to the Aux output, the amplifier works as a "speaker" while remaining fixed on the aforementioned Boot screen.
I would like to know if there is a solution beyond the service
thanks for collaboration
Best regards
Antonio Curzio Delle Piane

post-2586727-0-04157300-1501319594_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...