Jump to content
Sign in to follow this  
Teddy57

Amplifi 150 won't work

Recommended Posts

Hi My Amplifi 150 won't turn on. The abcd lights are on but everything is unresponsive. Line 6 updater does not see it with usb plugged in. Tried powering up with tone and tap held.... nothing. Can anybody help?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My Amplifi 150  doent work, the ABCD lights are on steady and it will not do anything. Is it a mastake to purchase this? it was really expencive to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please tell us a little more. Did you buy it new or used? (still covered by a warranty?) What firmware version are you running? Did this happen suddenly after it had been working ok?

 

Unfortunately, your story is a familiar one -- there are many others exactly like it here on the forum. It happened to me. Ultimately,  I had to send my 150 to the factory to have it taken care-of. 

 

I would recommend calling Line 6 tech support. They can walk you through some things to try after they are familiar with things you've already attempted. And they will help you determine what needs to be done to get you going again, if it can't be resolved over the phone.

 

I will say that, given my experience -- even though it worked out ok in the end -- and from what I've read from others in this forum, I would not invest in this l particular product line again. This seems to happen with uncomfortable regularity with the AmpliFi series.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×