Jump to content

Line6 pod HD 300 Delay tails


lisin_yury
 Share

Recommended Posts

Hallo, guys! Need help!

 

first of all I want to thank you for your work. this is a great job. you make a great guitar sound. Thank you! :)

 

i am user of pod hd 300. I have a software bug.  :o

when I use the delay effect I have a problem with my HD300.

after the effect is turned off, the delay tails are turned off to,

but if you turn on the effect after, then the delay plays the tails of the previous phrase.

this creates great difficulties for the use of the instrument on the stage.

I ask you to help me. It is very important for me.

 

I apologize for my bad English))) Google translator is to blame for this)))

Link to comment
Share on other sites

I am very grateful for your participation in this process. I have not found in my Pod hd 300 global settings. I studied the manual and found this setting for the tails of the delay. Apparently it is hard to install. It seems to solve this problem just need to change the hd300 to hd500x))) your Council will create a support ticket) I Think that the subject is closed on this. Thanks again. I wish you all success! Greetings to you from Russia!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...