Jump to content

Software issues across the board


drakejohnson
 Share

Recommended Posts

Having not used my HD500 for a few months, when I went to use it this week, my PC didnt recognize the device through the USB port.  The drivers won't load and install correctly, now Monkey wont run (and I have tried Monkey on 2 different PCs) - my wife spent 30 mins on the phone with tech support to no avail.  I am ended up resetting (re-installing) windows on my main pc. Then re-installed Monkey. Same crap. I am hoping someone here can advise having had similar issues??

 

Otherwise I am done with Line6, this being my 2nd board and 3rd product overall. Terrible experience.

Link to comment
Share on other sites

The board itself works fine, it's the connection to the PC (so I can edit tones) that is the issue.  I have tried two different USB cables and unfortunately its the same issue with both. One of the issues is that when I try to manually update the drivers (downloaded locally to my machine prior) I get a message that Windows has already determined the best drivers.  This has happened consistently across 3 different PCs.

Link to comment
Share on other sites

I literally have the SAME EXACT PROBLEM. It was a few months of not playing on my PODHD500x and it gave me the same driver updating nonsense for USB. Incase I have to fix the USB slot, does this mean shipping to Line6 for repair? My rectangular piece is still intact.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...