Jump to content
fdarn77

Clicking noise when playing

Recommended Posts

Hello,

I installed and began using UX1 with Pod Farm 2  the other day.  From the get go, every time I play there is this annoying clicking sound randomly placed in my pattern.    I thought there might be some metronome automatically being applied to my pattern, but I can't find a setting to disable that.  This only happens when I am playing, picking or strumming.  It is like STRUM, STRUM STRUM, (((CLICK))), STRUM STRUM STRUM (((CLICK)))  .   Does anyone know what is going on here?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

jitter... you basically have something else on your machine interrupting the usb stream.

you might try removing other usb devices... or updating the chipset drivers for your system

ive found a utility like slim drivers (google it) can help find and update these unknown corners of your operating system.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you.  I downloaded SlimDrivers and updated the USB driver. That seems to have fixed it.  I haven't heard any clicking since updating.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...