Jump to content

Ux1 Windows 8.1 Driver Support


fnagel
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

I recently switched from Windows 7 x64 to Windows 8.1 x64 and I can't get my UX1 to work. Using the newest driver for Win8, not even regular playback is functional since every sound is very distorted and played slowly.

 

Now I know that 8.1 is not officially released yet (got it earlier from my university though) but since there was a beta and RTM version for software developers, I assumed that there was enough time to update the drivers.

 

Has anybody made the same experiences? Is there an official statement about 8.1 and new drivers?

 

Thanks and Regards

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

I too am having a problem with the initial setup of my UX-1.

 

After installing all software as instructed the sounds emitted from my speakers is very slow and garbled. There are no popping sounds. I have tried uninstalling and reinstalling drivers. Different versions of the Monkey have met with the same results. I have disable any and all evidence of onboard sound recording and playback devices.

 

If I plug a guitar into the UX-1 and strum everything is garbled then as well but there IS sound emitting from speakers just not the correct sound.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...