Jump to content
christian145

My PODHD500 custom presets were deleted once I synced my HD500 with HD500 Edit

Recommended Posts

My PODHD500 custom presets were deleted once I synced my HD500 with HD500 Edit. Do I have to start over or is there a way to get them back?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting question. The answer is.... 

 

1. Don't touch anything. Push no buttons. Unplug nothing. Turn nothing off. Leave it alone.

2. Tell us, EVERYTHING, you did. No matter who insignificant you think a step is, tell us. 

2a. Be sure to include if you have had the device hooked up before, or if this was your first time. 

 

It is possible that they are gone. It is possible they are there hiding. We won't know until you do #2. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess the OP ran away after reading # 1, to keep distance or he sits in some kind of standby-mode nearby, don't touching anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You told him not to touch anything.  Well he has to touch his computer to post here...  I guess he took you too literally.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...