Jump to content
Sign in to follow this  
Rocco_Crocco

Why can't I see the new distortions after the 2.60 update?

Recommended Posts

I had a successful update, and  followed the instructions to the letter. No new distortions. What'd I do wrong?

 

I seem to remember an additional step to the update process where I had to restart Helix while holding a couple switches down, but I don't want to do that this time because it wasn't in the instructions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you looking on the actual unit or through HX Edit? If you are using HX Edit, you will also need to update HX Edit before you will see them there. I noticed the same thing.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, hefonthefjords said:

Are you looking on the actual unit or through HX Edit? If you are using HX Edit, you will also need to update HX Edit before you will see them there. I noticed the same thing.

Yes i was using hx edit. Thanks i will update that later today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue...updated HX Edit and it was solved!  It was confusing at 1st because HX Edit properly indicated that the connected Helix was on v2.60.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...