Jump to content
Sign in to follow this  
thewall1971

Amplifi Connection Issues

Recommended Posts

Hello All. Having an issue with the Amplifi Software and Firehawk 1500. I've used this software on 4 different iOS devices without issues. Haven't used it in a month and now Amplifi says "Device Not Connected". The devices see the Firehawk and connect via bluetooth with no issues. The app says something different though and doesn't allow me to change any controls. Things I know so far.

 

1. Firehawk has the latest Firmware as of 9/27/18 (I updated it)

2. Various iOS devices running both 11 and 12.0 iOS versions

3. Latest version of Amplifi from the App Store as of 9/27/18 (removed the current copy and reinstalled from App Store)

 

I've tried virtually everything. turned iOS devices completely off and on, reset the Firehawk, forgot the devices on iOS and reconnected. It's not rocket science to get this app to work as I've used it many times and connected it to many phones and iPads.

 

Anyone else having issues with this combo of iOS and the app / firmware?

 

Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...