Jump to content
Sign in to follow this  
gchaddock1972

Custom Tone Glitches

Recommended Posts

I converted it to .h5s for POD HD 500 Edit and while it loads fine, all these deep settings are at 50%.  Interesting...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I converted it to .h5s for POD HD 500 Edit and while it loads fine, all these deep settings are at 50%.  Interesting...

So change the settings to the original settings I determined. Did you notice a difference? I do and its huge. Sag at 0% makes the tone transfer instantly. At 100% there is a bit of...well....SAG. The tone seems to flex a bit. The Bias set to 100% makes the tubes sound more like 6L6's. At 0% more like EL34's. Bias X I can't place my finger on but it makes a dif as well. Cab Parameters are crucial as well. setting low to 0% will make the  cab so beefy. res at 100% is a bit louder. Thump makes it do just that. I always set the decay at 0%. But if wanting a supper strat tone I will change it to 100%. Almost has a flange sound to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...