Jump to content
Sign in to follow this  
CurveBound

Powercab edit shutting down

Recommended Posts

I was loading IRs and making patches for my Powercab Plus.  Powercab edit after a little bit of running would give an error message "No device connected"  I would have to unplug the cable and restart Powercab edit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the first instance, I would be inclined to assume that the issue isn't at the Powercab end, but rather with your USB cable or the computer you are using.

 

So, my first port of call would be to swap out cables, and if that doesn't work try a different computer.

 

Once you've eliminated those, you can start thinking about pointing the finger at the Powercab, at which point you should contact Line 6 support.

 

I wouldn't do this first because they would almost certainly suggest trying a different cable/computer, so if you can get that out of the way beforehand it would speed things up a little.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't remember if it's, as well, with the powercab+ but i think there were matters following the USB connection on the computer (USB2 vs USB3).....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...