Jump to content
Yoneharahikaru

Help! I cant load my patches

Recommended Posts

When I tried to load my patches from x3 live with my PC, it shows, 'this tone requires you update your Pod x3 to 2.00 or higher'. 
I can't seem to load most of my patches.

when I check Line 6 monkey, all is up to date although sometimes the device firmware shows error.

I can't find a solutions does anyone have one?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens, at least in my case, when trying to load patches with cabinet simulation turned off ("no cabinet" selected on the Pod x3 live).

 

What I do is save the patch on the X3 with a random cab selected, then load it in Gearbox and use Gearbox to turn the cabinet simulation off, then export it back to the X3. This way, next time you load the patch in Gearbox it shouldn't produce the error.

 

Hope this helps and sry for the late reply.

 

EDIT: In the list of cabs on the X3 Live there are 2 "no cabinet" options listed (one following the guitar cabs and another following the bass cabs), only the latter produces the error, if you select the first "no cabinet" it shoudn't produce the error either.

Edited by InDecember
Add info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...