Jump to content
Sign in to follow this  
smitty1964

g10 fireware update 1/11/19 jacked my base up

Recommended Posts

I received my G10 today both were working until I installed the new firmware update the was dated today 1/11/19 that was posted today. After installing my transmitter light won't come on in the base or out of it and the base just flashes red. I go back on the download site and the firmware I installed is no longer on the page. not happy at all This was suppost to be plug and play

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here - firmware update says no updates are available.  No light on transmitter and white on receiver.  Plugged in direct to Mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/11/2019 at 3:15 PM, smitty1964 said:

I received my G10 today both were working until I installed the new firmware update the was dated today 1/11/19 that was posted today. After installing my transmitter light won't come on in the base or out of it and the base just flashes red. I go back on the download site and the firmware I installed is no longer on the page. not happy at all This was suppost to be plug and play

 

Hmm... You must have seen something you weren't supposed to see. You should be able to roll back to the older firmware using Line 6 Updater.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...