Jump to content
terv

Pod Hd500 Does Not Respond To Volume Changes. Os X Maverics

Recommended Posts

Hello

I have a problem.

My Pod hd500 does not respond to changes in volume.

I have the same volume in this state

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

 

and in this

 

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BA%20%

 

OS X Maverics.

 

I hope for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

that's the way its always worked on mine... use the master volume.

Sound from mac is extremely loud.
If I use master volume i can't hear guitar, even if combo volume and guitar volume are max.
 
I'm not exactly sure, but it seems that before (before Maverics) the sound could be controlled by a Mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i know, trust me!

i've always just balanced it with the volume controls in other apps... such as youtube, itunes, etc...

always worked like this for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

unlikely this will ever change.

 

Same problem...

 

Hope the volume control by mac, not the Master Volume !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

will it be by the developers anyone been able to integrate the master volume in the driver for Mac, as the driver from Windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...