Jump to content
Sign in to follow this  
pvivient

Spider Jam 75 Power Reboot Randomly

Recommended Posts

Hello

 

I bougt this ampli+ mkII  in 2010 january .... sound and functions are excellent but the quality of the product and the technixcal support are really bad !!!
 

Nobody in france for to repair .. The more close is in Belgium, that make the cost of shipping really expensive!

 

AFter one year of playing in home studio with no problem ,the MKII electronic board is dead  ( 75€ to remplace) 
and since one year I have a recurrent problem with the Jam power which reboot randomly !!!! this is really lollipop ! :angry:

 

Does anyone have encountered the same problem  and can give me some information to repair ?

 

Greetings from south Brittany France

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spider IV 150. This is my amp... One year (even more) with this problem: Reboot. I have this amp since 2010. I tried reinstalling the latest firmware using the FBV shortboard mkii, with hope.. but it doesnt work. A lot of people present the same problem... and the time, dont give me the solution!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spider IV 150. This is my amp... One year (even more) with this problem: Reboot. I have this amp since 2010. I tried reinstalling the latest firmware using the FBV shortboard mkii, with hope.. but it doesnt work. A lot of people present the same problem... and the time, dont give me the solution!!!

 I'm experiencing the same problem with my 150. Sounds great but it keeps rebooting...I don't know what to do :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×