Jump to content

Pod Studio Gx


sbereh
 Share

Recommended Posts

Lately, I've purchased a POD Studio GX. I've installed all software required, as written in the in the manual. But when I try to connect my guitar, the software does not recognize a signal, although the computer does recognize the POD itself.  The cable works with a regular amplifier as well, so I really don't know what is wrong.

I've notices that the color of the led is red, and not green, so I assume it indicates some problem.

what can I do about it?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

the problem seems to be that Line6 products are garbage. Mine does the same, and many other people seem to be having the same problem. Hell, even the free recording stuff that came with it doesn't work! I knew this thing wasn't going to sound good, none of their stuff does. All I wanted was a cheap way to track riffs and ideas. Apparently that is too much to ask. 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

What software are you using? You'll have to make sure you have the POD Studio set up as an audio input in that software, and then you'll have to insert a track and arm it to record from the POD Studio.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I have the same problem with my MAC. And to be quite frank THE SUPPORT SUCKS. Trying to find useful info is trying to find a needle in a haystack. All the stuff I try to pull up on the GX is all about other stuff. The pictures and manuals have nothing to do with the GX.  Is it too much to ask that Mac be separate from windows as well? Line 6 seems to not want to spend any money on instruction for each of their products. They just slap some crap together and throw it out there.

Link to comment
Share on other sites

i`ve never have any problem with any line6 hardware or software, learn to use your hardware, and stop crying about it, and another thing, if the led is red, it means that the driver for the interface had not been istalled correctly, so try to install everything again and it should be fine, 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...