Jump to content

HX Stomp flaw, no sound sometimes


boris_plotnikov
 Share

Recommended Posts

I use HX Stomp for several month (about 20 gigs and a lot of practice) and twice I get strange flaw. I turn HX stomp on and no sound at all with any preset, while analog bypass sounds goes as usual. I reboot HX and it starts working ok. Not a big problem, but I'd like not to have it and I hope it'll not be more  frequent. Does anyone else have the same issues?

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, boris_plotnikov said:

I use HX Stomp for several month (about 20 gigs and a lot of practice) and twice I get strange flaw. I turn HX stomp on and no sound at all with any preset, while analog bypass sounds goes as usual. I reboot HX and it starts working ok. Not a big problem, but I'd like not to have it and I hope it'll not be more  frequent. Does anyone else have the same issues?

 

I've had the same thing happen twice in 6 months.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 10 months later...

This happened to me yesterday for the first time (I bought the device about six months ago). I turned the Stomp on and got no sound. I turned it off and on again and it went back to normal. I use stock power supply. The most likely explanation is a software glitch of some kind. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...