Jump to content
dorkid

Hd100 Mkii No Sound Coming Out From The Speaker Output

Recommended Posts

Have a problem on my head... There's no sound coming out from all the speaker output... But there's a sound when connecting it to a

Mixer... I've check the tubes if intact and the back fuse are ok... Wasn't

Able to check the fuse under

The chassis though....i tried connecting

Input to the power

Amp and post amp at the back of re amp but nothing

Comes

Out...

Pls help.. Thank u

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue. No sound to my cabinet but I do get sound from the direct out.... did you find out what was wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just pick up a used 212 that doesn't work for cheap. The lights and preamp work, but not the power stage. Is there a common problem with output section or the transformer? All 4 fuses good, and new tubes power and preamp.

 

If you guys find a solution let me know. If sort mine out I'll post it here.

 

Doug

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 112 that did the same thing last saturday nite half way thru a show. I plugged it in direct and got great sound. Since then I tried resetting and reloading firmware with no change in the output levels. I can turn channel volume and master volume to max and get some output thru the speakers but was running at 20% master volume when it happened.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×