Jump to content
Sign in to follow this  
bruin3182

YouTube and iTunes/QuickTime errors when using helix as sound card on Mac OS

Recommended Posts

Ok.... WTF?

 

i have the latest apple OS on my MacBook PRO....

 

when i I connect the helix and use it as the sound output source, it causes YouTube to fast forward through videos and QuickTime/iTunes also to fast forward through mp3’s

 

why is this happening and is there any way to stop it??

 

help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do you mean "fast forward"?  Play back at a higher pitch, or literally just skip through the source files?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, bruin3182 said:

The Mac neeeded a software update.... all works fine now!!

 

Latest OS on a MBP suddenly needs updating?

 

Now I'm really confused - I thought that your brand new 1 day oldHelix got screwed up with the new 2.71 firmware?

 

I'm starting to think that a lot of this may be due to one of the most common things that happens round here - user error!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...