Jump to content
texasdave

#4 Parameter Control knob died

Recommended Posts

Well, I was enjoying 2.8 for a day. Tonight I went to adjust a parameter with the #4 knob and the setting changed about 10% and that was it. Knob no longer controls value up or down.  The push push/hold functions still work, but knob appears dead. 

Did the full factory reset, no change.  I rolled back to 2.71, no change.  Back to 2.8, Reset no change.

I'm guessing it's hardware and a coincidence to the 2.8 upgrade.  I thought I'd post here in case anyone else has similar issues,  I'll test again tomorrow

Edited to add: I restarted Helix with switches 4&5 pressed down. If you select UI mode using the joystick you can test your switches and knobs. Screen starts all red, and each listed parameter will turn green after it tests as functional. My "encoder 4" appears to be dead.

ui_test.jpg

Edited by texasdave
added information

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...