Jump to content
illumileo

ux2 and pod farm 2.59 volume drop

Recommended Posts

My pod farm has started to drop in volume after couple of minute of playing and  * sign appears next to the name of the patch 
if i switch patch and then go back the * disappears and the volume is fine but after a minute or less it goes back to the volume drop and the * next to tha patch name.
 everything is up to date and it's really annoying 
when the volume drops i can see on the mixer the volume dropping to -40. if i lift it up it goes back after couple of seconds again

Any ideas of what's going on? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The asterisk indicates the patch has changed and not yet save. So something is changing the patch. Are you doing any MIDI functions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I spoke to someone in customer service and suggested the same. I went to check and somehow my midi controller was set as a midi device in pod farm. Changed it and it seems like it's all back to normal now.. weird.

It was never a problem as the set up never changed . 

Thanks anyway 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...