Jump to content
Sign in to follow this  
jbright44

Snapshot copy

Recommended Posts

Just updated to 2.8. For some reason the touch and hold and tap destination to copy a snapshot function is not working. If I touch and hold 2 buttons it will give me the prompt to switch, but when I touch hold and tap it doesn't give me the prompt to copy. 

 

Any ideas here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some L6 employees claim on some places that bug will be adressed in 2.81 to be released ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, zolko60 said:

Some L6 employees claim on some places that bug will be adressed in 2.81 to be released ASAP.

 

It's coming in Spring, 2019.

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, PiFromBRC said:

 

It's coming in Spring, 2019.

 

3rd Spring 2019.  :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/28/2019 at 7:02 AM, jbright44 said:

Just updated to 2.8. For some reason the touch and hold and tap destination to copy a snapshot function is not working. If I touch and hold 2 buttons it will give me the prompt to switch, but when I touch hold and tap it doesn't give me the prompt to copy. 

 

Any ideas here?

Just wanted to say I noticed the same issue.  Made me hook up to the computer to use HX Edit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From what I understand, the copy functions works in the actual Snapshot Mode on the unit, but not in the Preset Mode views that show snapshots.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, phil_m said:

From what I understand, the copy functions works in the actual Snapshot Mode on the unit, but not in the Preset Mode views that show snapshots.

I experienced the issue while in Snapshot Mode, so no.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, jonandtice said:

I experienced the issue while in Snapshot Mode, so no.

 

Just to be clear, you entered Snapshot Mode by hitting FS1 and FS7 together? Because if you have Preset Mode view set to 8 Snapshots in Global Settings, it looks identical to Snapshot Mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, phil_m said:

 

Just to be clear, you entered Snapshot Mode by hitting FS1 and FS7 together? Because if you have Preset Mode view set to 8 Snapshots in Global Settings, it looks identical to Snapshot Mode.

Could be.  I'll check when I get home.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use the "8 Snapshots" mode so I can testify to the fact that snapshot copy DEFINITELY doesn't work in that mode. If I push FS1 and FS7 from that view will it just go to a "redundant" snapshot mode and allow me to copy?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, jbright44 said:

I use the "8 Snapshots" mode so I can testify to the fact that snapshot copy DEFINITELY doesn't work in that mode. If I push FS1 and FS7 from that view will it just go to a "redundant" snapshot mode and allow me to copy?

 

Yes, my understanding is that it works in Snapshot Mode currently, but not in the Preset Mode views that show snapshots (which is what the 8 Snapshots setting is).

 

In any case, it's a known bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...