Jump to content
Sign in to follow this  
Unclekenty

Bug Report Procedure

Recommended Posts

I seem to have discovered a 2.8 firmware bug. If you switch the Tap Tempo LED off under Global Settings (Displays), Footswitch 2's LED will become intermittent when switching modes. (if FS 2 block is ON in a preset, and you switch modes, when you switch back the block is still on, but the LED is off. Touch any capacitive switch and FS 2's LED comes back on.) Going into FS TEST mode shows all functions positive for switch, and this only occurs after switching the Tap Temp LED off in Global Settings. Is there a procedure for reporting bugs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Unclekenty said:

Is there a procedure for reporting bugs?

 

It usually involves whining loudly and at length about the company's motives, the failure of the dev teams to consult a Magic 8 Ball to predict (and subsequently test) every one of the nearly limitless number of usage scenarios and combinations before releasing an update, and most recently, questioning the competence/ usefulness of beta-testers.

 

Oh, and there's also a pinned thread at the top for reporting bugs...;)

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...