Jump to content
Sign in to follow this  
godzhor

Advice Ona Spider Iii - Major Issues

Recommended Posts

I picked up a Line 6 Spider III - and for some reason while Im playing the Amp Module settings start switching . If Im playing in like a metal setting after a few minutes it starts switching to a blues setting or country. Its doing this on its own. I dont know whats causing it but its pretty annoying. I shut off the amp and turn it back on and every thing is fine for a minute..then it starts doing it again. Any ideas what causing this???

thanks for any help

 

also Im including this picture of a gibson guitar. We have no idea what make it is or anything about it other than it was a Christmas gift to my brother in law - can anyone  help identify this Gibson?

post-1789940-0-41531700-1390175945_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

When the changes happen, are you playing fairly loud?  It sounds like hte typical 'loose knob' problem - vibrations are causing the selection knob(s) to move.  One solution to this is to put a rubber oring under the knob, making it more difficult to turn.

 

The picture you attached is too small to really see anything (only a thumbnail is saved).  I'd suggest trying over at the gibson.com forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...