Jump to content
feelandlove

I can't get the sonicport input signal after the iPhone ios 13.1.3 upgrade.

Recommended Posts

I can't get the sonicport input signal after the iPhone ios 13.1.3 upgrade.

 

The model is the iPhone XS.

 

It worked well before the upgrade.

 

Other iPads without upgrade work well.

 

Why???

 

I think it's mobile pod compatibility.

 

What should I do in a situation like this way?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the same issues with Sonic Port after the iOS upgrade/s. Worked fine prior to and I can get the Mobile Pod software to recognize the device on my iPad Pro (9.7) but no sound/output and can't fully determine if I have any actual signal in. Any fixes on deck yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was an updated reply from Line 6 in the Knowledge base (12/20/19) that acknowledges the issue still persists and that Apple is supposedly addressing the fix in an upcoming update. No more details but at least there is movement and hope. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...