Jump to content
munkeyboy7777

M5 mono channel overly loud and distorted, but stereo is fine

Recommended Posts

As the title says, this M5 has the Right (mono) channel which is overly loud and has a lot of bad gain.  Almost as if some distortion effect is always on.   Interestingly, if I plug inputs and outputs into both channels, then it quiets down and behave as I expect.   I've tried a factory reset with no change.  I'm handy with electronics, but before I dig out my multimeter and solding iron, I thought I'd ask.   Is there some setting that is causing this (that sticks even with a factory reset)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello man, im having the same issue here

just bought a M5 and when im plugged on mono input, the sound gets a little weird and starts to add some distortion (some signal and volume is also lost)

Did you had any sucess finding the problem? when i use on stereo everything is fine but then i cant use the tuner, and i really need the tuner.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...