Jump to content
tricky123

Help with presets glitch after firmware update 2.8

Recommended Posts

After update many presets (not all) had no output. Seems that any preset that reroutes to path 2A or 2B is muted BECAUSE the input to 2A/B defaults to none and there is no option to select 2A/B. Rerouting the output from 2A to XLR,1/4 inch outputs reestablish's output but the 2A path seems unavailable.

Updated the firmware on my Helix floor unit to 2.8. All went smooth and backed up before update.

Any advice would be appreciated.

Thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Didn't see that on mine, but I may have done my updates when the moon was in a different phase! :-)

They want us to think that computers are science based, but sometimes I think it's equal parts VooDoo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried to make a factory reset( Holding footswitch 9+10 on boot ) and loading your backup?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...