Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Dude, in case no signal in or out, this can save you weeks of frustrations, this happened to me..... no matter how stupid it sounds.... are you using exactly the original line 6 power source A.C. adapter  ???  not a regular-similar 9 V  D.C. power source..... read carefully... the power source its the problem it happened to me... you need to be sure using the original  A.C.power source (Not a regular D.C.) ...... iiiiiffff you use a regular 9V D.C.  the input signal goes to ground and it does not process anything..... I was using a 9V D.C. and no signal and I spent 1 week doing all kind of updates and contacting techinal support for nothing... after I found my original power source and connected ...voila it works like a charm...I read many guys on internet having same problem and technical support not giving them any answer telling them "send them to us so we can check it up"..... and charging you for that..... use a 9V Altern Current.... not D.C....... do it now.....  stop using a D.C.   (D.C. did not damaged my unit but it just don't make it work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...