Jump to content
Sign in to follow this  
mtyrrell1982

Aux and Guitar input crossover

Recommended Posts

I'm running a 1999 Parker fly into the helix, mag pickups in to the guitar input and piezo into the aux input. The cable is a stereo jack to 2 mono jacks. When in the stereo mode, where the outputs are totally separate, I'm getting a crossover between the 2 sets of pickups, even when the input is not part of the signal chain. I realise it is probably a bad cable or jack on the guitar side, but I thought I'd get an easy fix out of the way before getting the soldering iron out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

How have you got your patch input set? it defaults to Multi which would cause this problem.

 

Craig 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/2/2020 at 3:05 AM, mtyrrell1982 said:

No, they're running guitar and Aux in 2 separate paths...

Can you post a pic of the signal flow of your preset?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this. Go to global settings and look at input/output settings. Go to send/return mode settings. Is it set to AUX? Set it to RETURN. Or vice versa. You can try using a SEND instead of main ouput for your piezo as well. I had a similar issue with HX Stomp and that's how I worked it out. Settings may be a little different on your unit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...