Jump to content
Sign in to follow this  
Cuffman

Have I ruined my Helix LT?

Recommended Posts

Hi All

I have attempted to update my Helix LT to 2.9 from 2.82 and have done something wrong. A message came up on my laptop saying that the installing was unsuccessful and did I want to try again. I clicked on the tab to try again and now there is a wavy line running across the screen of my Helix and if I connect it to my computer on HX Edit a message at the bottom of the page says that the connection was interrupted and click to try again. When I do the same thing happens. I tried a factory reset but that didn't work either.  I am not great with computers being a bit older and would appreciate any help. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you done a full hard reset, by holding down switches 9&10 during boot up, as per the bold face instructions at the top of this page?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...