Jump to content
Euripide

Customtone Sorting Problems Since New Line 6 Homepage Online (2014-01-23)

Recommended Posts

It seems all customtone sorting problems started with the new Line 6 web site (January 23rd 2014?) ....

 

I have a Pod X3 live & since then everytime I try to sort some search tones results, the sorting engine doens't seems to work. In fact, if I click on "Rating" in order to sort the results, something happened but definetely not  sorting! Whatever column I try to sort the results with, it doesn't work at all. It seems a general bug. 

 

Do the peoples at Line 6 are aware that the customtone sirting engine doens't work anymore?

 

Thank's in advance,

Share this post


Link to post
Share on other sites

We should probably open a formal support ticket, I don't think that L6 gives these forums much attention... It's been dead broken since the date you mention, and it's still all messed up.

 

Not only does it not sort, the web page is not built properly, so I have to zoom out to 75% or the right side of the page is off the margin and cannot be scrolled over to.

 

When you click a tone name, iIt does the same behavior whether you click it regular, and if you right click and choose 'open window in new tab', each time instead of going to the tone, taking you to "http://line6.com/".

 

I think they should reprogram it so every time you click a CustomTone link, it takes you to this incredible exhibit of tone:

 

Line6 Custom Tone

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think they should reprogram it so every time you click a CustomTone link, it takes you to this incredible exhibit of tone:

 

Line6 Custom Tone

I'm sending you the bill for the therapy I will surely need after clicking that link... :huh:  

Share this post


Link to post
Share on other sites

They've applied a hotfix to the customtone site, anyone tried it lately?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no good.  You can still bring up a profile with all of a user's tones but if you click on an individual tone it just takes you straight to the home page  :angry:

 

logged in to Customtone, using Firefox 27.0,  Win7

 

Sorting works on all headers in the red bar.

Expand works ok.

Get tone works ok.

Click on the individual tone name, straight to the home page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorting doesn't work & the problem appears with either GoogleChrome or ie10.

In fact I think i understand what is happening now as oppose as before: the site seems to sort automatically by "Products" & then by whatever filter we want. This is not very convenient if we want to see the best rating tone regardless of the product knowing it will be compatible anyway....

Share this post


Link to post
Share on other sites

logged in to Customtone, using Chrome Version 32.0.1700.107 m, Win7

 

Sorting works on all headers in the red bar.

Expand works ok.

Get tone works ok.

Click on the individual tone name, straight to the home page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorting doesn't work:

 

For example choose pod X3 family, expand view & check "all compatible Tone". Then Type in "U2" & once you get the results click on "Rating" & see what is happening: an invisible sort on the "Product" & then on the "Rating". 

In that specific search on U2, the first tone is a "podXT" tone rated 3 stars & a couple of lines below the first "PodXT live" tone is a 5 stars rating. So to me it is not rating because if there are 500 hundreds U2 tone under "PodXt Live" I will still have to search manually through the pages to get the next 5 stars compatible tone.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, using IE9 at work logged in to Customtone:

 

clicking sort on any header does seem to sort, however, it also defaults to all tones meeting criteria even if you are only selecting certain gear specific tones.  Additionally, only the first page is sorted.  Follow on pages are not actually sorted amd clicking any header to resort takes you back to the default of all tones for your criteria for all gear.

 

unusable...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for getting back to us and posting this thread...was wondering if I was going crazy...I'm not alone. Awesome hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any news yet? When the IT guys are planning to solve the problem regarding the whole CustomTone site?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×