Jump to content

Recommended Posts

In Workbench HD, when both Variax USB and 1/4" guitar cable are plugged into my JTV69, I hear crackling noises as the two cables interact with (i.e. rub against) each other. Is this normal? Has anyone else experienced this using Workbench HD? Maybe someone can experiment with it and report the results?

 

It's pretty annoying when I'm trying to tweak tones to hear this distorted and obnoxious noise going on. :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Workbench HD, when both Variax USB and 1/4" guitar cable are plugged into my JTV69, I hear crackling noises as the two cables interact with (i.e. rub against) each other. Is this normal? Has anyone else experienced this using Workbench HD? Maybe someone can experiment with it and report the results?

 

It's pretty annoying when I'm trying to tweak tones to hear this distorted and obnoxious noise going on. :wacko:

 

I didn't notice this when I used Workbench HD after rolling to fw 2.0 for my JTV59 - I have since rolled back to fw 1.9 - so can't reproduce the exact same scenario for you.

 

Are you sure that both your USB cable and 1/4 inch cable are fine?   Maybe one of those is faulty and is producing the crackle?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...