Jump to content

MIDI Issue with Mesa JP-2C


journeyman73
 Share

Recommended Posts

I am trying to run midi using the Helix and a new JP-2c for the first time.

 

Essentially, I am able to do what I want on various Presets/Snapshots via Instant Commands and Footswitches.

 

The unpredictably comes when going to other Presets/Snapshots that I do not have sending any commands to the Mesa.  Somehow, the state of the Mesa is still changing even when I have double-checked that the Helix is sending no MIDI commands.  Anyone have ideas on how this can be?? I've even removed ALL MIDI commands from some of those other presets - and it STILL seems to be somehow changing things on the Mesa that are MIDI controllable...


I can't figure it out!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, journeyman73 said:

The unpredictably comes when going to other Presets/Snapshots

 

If, after applying phil_m's suggestion, you still have problems, enable MIDI over USB and use a MIDI Monitor (MIDIOX for PC, MIDI Monitor for MAC) to verify that no MIDI is being sent.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...