Jump to content

Recommended Posts

Hi Guys. 

 

Ive had a UX1 since pod farm 1.0 maybe 13 years ago at a guess. 

 

I recently tried to start using plugins in reaper with IRs and also standalone Amp sims like Cali Suite by Neural DSP using my UX1 as the interface. But I've run into some crazy electrical noise I've never had before on both of these am sims with IRs loaders builtnit. I normal using podfarm for scratch tracks. 

 

I've tried the usual changing cables etc. But I cant figure out where its coming from so I am wondering if is possibly the UX1 itself. Also Is it possible for these super old interfaces to run IR based sounds?  

 

Just wondering as if not its about time I bought an upgrade. Asside from my PC components (PC is a pc specialist build) im not sure what else it could be so I am hoping y'all have some ideas? I can supply samples if needed. 

 

Much appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...