Jump to content
Vincenzo_P

1sw looper freezes the hx fx upon engaging

Recommended Posts

hey everybody, as the title says everytime I place a 1swapped looper block and engage it my hx fx freezes. audio is passed but otherwise both the unit and hx edit are inoperable. already updated to 3.0.1 and also total factory reset. no older presets or anything added. tried also already to place the looper to another block and/or assign it to different switches. the problem persists consistently. definitely a bug. anybody can share their experiences with this or maybe found a workaround? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue, as do others (although how many, I'm not sure). I also have a ticket open with Line 6, who have been able to replicate the issue using my settings. I'm sure a fix will appear in due course.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. Didn't open a ticket yet at line 6, but i will do that. I read on Reddit that a bypass could be to first enable/disable any other effect before starting to use the looper. That does not do the trick for me. Hope a fix will appear soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...