Jump to content

Problem with HX Stomp footswitches


Dr_Morten
 Share

Recommended Posts

Hi, 

In HX Stomp, I'm want to assign bypass for Shuffling Looper to Footswitch 1 (in Bypass assign). However, when I do that (and save), footswitch 1 doesn't light up and it doesn't react as if it has been assigned. I tried to also reset firmware (3.01) but still nothing. Also, immediately after resetting the HX Stomp, I can't choose FS 1-3 for bypass. Only FS4. Suggestions much appreciated! Thanks, Morten.  

Link to comment
Share on other sites

Not sure what might be causing what you are experiencing. Try connecting your HX Stomp to your computer to take a look at the settings in the current version of HX Edit. HX Edit also allows you to do an easy reset to factory settings should you need to do so to get back to square one. 

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the response! I think I solved it. Problem was that it wasn't possible to assign Bypass to, say, footswitch 1 if that was already taken by another effect. So I made sure that, say, footswitch 1 wasn't used by anything else and then it worked. However, on the HX Edit (on the computer) I could assign Bypass for several effects to the same footswitch. So maybe there is a difference in the setup between software in devise and on computer (or maybe I am just an idiot. Also a likely possibility...).  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...