Jump to content
Sign in to follow this  
TheVazort

Pod HD Pro no longer changes presets after Input from FCB1010

Recommended Posts

Hello, I've been using a FCB1010 to change my Line 6 Pod HD Pro presets for quite some time with no troubles, up until today. I tried to calibrate my expression pedals and since, the footswitches won't have any effect on the Pod. I've tried reseting the FCB1010 to factory settings, but it didn't work. I'm not very experienced in programming this piece of hardware and I haven't found any forum topic that managed to help me. I have also tried to use a different MIDI cable which didn't solve the matter, so I guess the problem doesn't come from there. I'm starting to think that the Pod could be at the source of this but I haven't done anything with it that could support this theory. So I think it all comes down to the pedalboard. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

--->> https://line6.com/support/topic/2677-pod-hd-pro-fcb1010-midi-foot-controller/?do=findComment&comment=18651

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All about POD HD500/X

help and useful tips

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...