Jump to content

help regarding my hd bundle


gemiana1011
 Share

Recommended Posts

Yours may just be an apparent problem.

 

Directly on the device press and hold the VIEW button to access the system settings and go to the last page 12/12.
If you see all of your model packs listed there, it means that they are already authorized and ready to use.

 

For example, I have all model packs installed and working, they are listed one by one at page 12/12 of the system settings but not in the license manager window (like in your case) where it only shows that the POD is authorized.

 

8BgfCCr.png

 

Also, make sure the latest firmware v 2.62 is installed in order to see and use the model packs.

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

All about POD HD500/X

help and useful tips

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...