Jump to content

3.15 Update-Tesselator and Ratchet Not Working


Corkenmahopper
 Share

Recommended Posts

Anyone else having issues with the Tesselator and Ratchet delays not working?  All other updates working fine.  These both are "off" when first selected.  When turned "on" they do not work, or respond to any of the parameter changes.

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Corkenmahopper said:

All other updates working fine. 

 

You did do a factory reset after the update, didn’t you? It is a recommended part of the update procedure.

When stuff starts to behave in an unexpected way - perform a factory reset.


EDIT:

PLEASE READ THE RELEASE NOTES - BOTH OF THESE EFFECTS ARE BYPASSED BY DEFAULT


Hope this helps/makes sense.

Edited by datacommando
Added info
Link to comment
Share on other sites

Just now, Corkenmahopper said:

Yes, sure did.  Factory reset, then restored the backup that was done prior to the update.  


Yes, but the release notes explain how these 2 effects function, and they are off by default.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...