Jump to content

Effects not trailing with patch change.


rthirdeye
 Share

Recommended Posts

Hey guys, Im having an issue with my effects not trailing off when I do a patch change. Im running a Diezel VH-4 with the 4 cable method. When I change patches my effects aren't trailing over. I have the trails turned on, but it does nothing when I switch patches. It works if I don't change patches, say I turn a delay on and off in the same patch it will trail off, but it doesn't spill over to the next patch when I switch. Any suggestions?

 

Link to comment
Share on other sites

On 5/2/2022 at 12:34 AM, rthirdeye said:

Hey guys, Im having an issue with my effects not trailing off when I do a patch change. Im running a Diezel VH-4 with the 4 cable method. When I change patches my effects aren't trailing over. I have the trails turned on, but it does nothing when I switch patches. It works if I don't change patches, say I turn a delay on and off in the same patch it will trail off, but it doesn't spill over to the next patch when I switch. Any suggestions?

 

 

Hi,

 

See reply in your other post about this.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...