Jump to content
leff321

Tuner problems

Recommended Posts

Hi. I have the pod hd 500x. Somethimes when pressing the tuner button it don't go to the tuner... it shows the tuner but then switches back. Then I have to unplug the pod and start it again. I have also seen that some buttons light flashes like crazy. I have the latest firmware, but it was like this before too.

 

I really dont want to turn off the pedal in a gig. Can it be defect?

Share this post


Link to post
Share on other sites

*After re-installing the flash memory on a POD HD500/HD Bean/HD Pro, perform a global reset on the unit by holding the LEFT ARROW (<) button as you plug-in the Power adapter.? This will clear all global settings on the POD, reset the SETLIST names to NEW FACTORY SETLIST names, but it will NOT erase USER PRESETS.

 

also make sure to re-calibrate the onboard expression pedal of the HD500 after performing the Global Settings reset.

Instructions: How to calibrate the POD HD500 Expression Pedal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...