Jump to content

POD HD 500X Acoustic question.


stomp58
 Share

Recommended Posts

I am learning my JTV59 and POD HD 500X.

I "accidentally" created a sound I can't recover.

Was just strumming and testing my equip with computer Quicktime recording.

I had the JTV59 set to Acoustic and just haphazardly fiddling with the Edit program.

Did this about 3/4 times.

To get to the point I had a acoustic sound that i really liked.

My best way to describe it would be like a brush on a snare drum on the D-G-B-E strings. 

Dammed if I could reproduce it, I did not save anything.

 

This is frustrating me to no end. 

Really looking for your reply.

Thanx in advance.

Link to comment
Share on other sites

Yes, I got that part, no amp.

 

In fact I think you gave me that great advice already and thanks for that.

 

I try to set the EQ to low Treble to smooth out the high strings so it sounds like a brush being used on a drum, no luck.

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...