Jump to content
bart78660

Di-gold Skips/stutters On Playback Of Any Audio

Recommended Posts

I have a DI-Gold Toneport. I have the latest drivers etc .

When I play any music through it, it intermittently skips or stutters like and old LP record that got bumped.

It happens through iTunes, on web sourced songs, etc.

 

When I connect headphones to the audio I/F of the computer, the music plays perfectly do it is related to the Toneport.

 

I have Windows 7.

 

If there are any adjustments to buffers or the like, I have no idea how to do it or what tool it is in.

 

Thanks in advance for suggestions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found the buffer adjustment on Gearbox. I adjusted them from one end to the other but get no change. Still skips.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured it out.

I had recently added  a Wireless card. When I disabled it, the problem seems to have gone away. I re-enabled it and got the problem again. I'll monitor and see what happens.

BTW, I had already moved my USB connection to the rear of the computer, Set power to high performance, Adjusted the Toneport buffers, checked on USB drivers and all other drivers. I never got to the special site on USB drivers.

 

When I used my head phones in the Toneport jack, I get the issue. When I use my headphones on the headphone jack on the front of the computer, I do not have the issue.

 

Thanks for throwing me a troubleshooting link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×